Mei

Zondag 5 mei: Landloperswandeling (8 km)

 

WAVVH, Pimpernel en WIJ heten je van harte welkom op deze unieke wandeling.

Als je éénmaal de natuur rond de landloperskolonie van Wortel verkend hebt, ben je er niet meer weg te slaan. Terwijl de gemengde loof- en naaldbomen zich aan de horizont aftekenen wandelen we door heidegebied en langs kleine en grotere vennetjes. Eventjes steken we de grens over naar Castelré waar we het kronkelende beekje het Merksken volgen.

Ben je er ook graag bij op deze wandeling? Dan verwachten we jullie stipt om 13u30 aan het Bezoekerscentrum De Klapekster (Natuurpunt), Kolonie 44 te Wortel.

Wegbeschrijving: vanuit Antwerpen neem je de E19 richting Breda. Verlaat de snelweg aan afrit Hoogstraten/ Loenhout en rij naar het centrum van Hoogstraten. Net voorbij de kerk ga je rechtsaf richting Wortel. Rij Wortel-dorp door en sla dan pal tegenover Café De Nieuwe Buiten links een asfaltbaantje in (Grote Plaats) (net voor benzinestation Maes). Volg dit kronkelbaantje (Grote plaats gaat over in Kolonie) tot aan het bezoekerscentrum van Natuurpunt.

FB: https://www.facebook.com/events/374642273260505/

Zondag 12 mei: VLF@Hessenhuis Pre-Summer Edition II

Vive La Femme@Hessenhuis: the place to be om samen met je vriendinnen te genieten van een heerlijk ontspannen sfeertje met leuke dansmuziek, lekkere hapjes en drankjes.

Deuren open vanaf 16.00 u (tot 22.00 u)

Adres: Falconrui 59, Antwerpen

Inkom: gratis

FB: https://www.facebook.com/events/1958836990892384/