Kalender

Het is duidelijk dat de maatregelen van de overheid om de risico’s van het coronavirus tegen te gaan ook onze vereniging aanbelangen.  We zijn echter superblij dat we elkaar voortaan weer in levende lijve kunnen ontmoeten.  Uiteraard respecteren we deze maatregelen en ontmoeten we elkaar graag op een veilige manier.

VRIJDAG 28 MEI: TVET! Tijd Voor Een Terras!

TGIF — Thank God It’s Friday! Of beter TVET: Tijd Voor Een Terras! Veel te lang geleden! WIJ kijkt naar jullie uit!

We zien elkaar graag op vrijdag 28 mei op het terras van Maurice & Dietrich (Grote Markt 32, Antwerpen) vanaf 20u.
Best wel een plaatsje reserveren via wijdames@yahoo.com
Tot snel?
ZATERDAG 22 MEI: La La Ladiesland vanaf 20u

Tien verenigingen, verspreid over vijf provincies, slaan de handen (virtueel) in elkaar en kondigen trots een nieuw concept aan: LA LA LADIESLAND, een digitaal muziekfestival voor – en door – lesbische, biseksuele, transvrouwen én sympathisanten.

De nood aan feestjes is groot en niet onterecht.  We zitten allemaal – apart – in hetzelfde schuitje.  Hoe kunnen we beter onze verbondenheid vieren dan door samen te dansen vanuit ons kot!

Onderzoek wijst uit dat we van bewegen en dansen gelukkig worden.  Door ritmisch te bewegen, maken we ons hoofd leeg en ervaren we een geluksgevoel.  Dansen is een lichamelijke ervaring, we voelen dat we leven en in het licht van muziek is iedereen gelijk.

We tellen af naar het moment dat we weer samen in levenden lijve kunnen feesten, maar ondertussen nemen FlanELLE, SheSheBar, FemiXX, Famba, Labyrint, Lez*Go, Kaya 60plus, Girlfriends, Zij&ZIJ en WIJdames jullie – vanaf februari – elke vierde zaterdag van de maand mee op sleeptouw met livestream dj-sets!  We hebben er reeds drie leuke edities opzitten en tellen nu af naar de volgende:

Zaterdag 22 mei: georganiseerd door Girlfriends (Oostende) en Zij&Zij (Brugge)

https://www.facebook.com/events/758433684874558?ref=newsfeed

Nieuws over de streaming wordt eerstdaags bekend gemaakt.

Zaterdag 26 juni: WIJdames, Antwerpen

https://fb.me/e/3FRexokDY

Deze editie zal, tenzij de versoepelingen niet doorgaan, plaatsvinden in Antwerpen op het terras van Maurice & Dietrich, Grote Markt 31 om 20u tot 21u.